PIZZERIA PICCOLINO

PIZZERIA PICCOLINO Echt Italiaans restaurant, kwaliteit spreekt bij ons!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 511 beoordelingen
15 jan 2021 om 14:40 Om 16.55 uur besteld met bezorgtijd om 17.30 uur. Om 18.00 uur maar gebeld waar bestelling bleef . Het antwoord was dat bezorger voor de deur stond en telefoon werd gelijk opgehangen zonder welk excuses dan ook. Het eten was trouwens wel lekker.
14 jan 2021 om 1:24 Pizza's waren super lekker
8 jan 2021 om 20:19 Volgende keer graag bolognese saus apart. Heel de pizzadoos zat onder.
29 dec 2020 om 5:43 Lekker eten en snelle bezorging. Altijd goed!!
29 dec 2020 om 0:33 Ik bestel over het algemeen bij jullie, echt geweldig eten! Alleen viel de Lasagne wat tegen.. er zat meer saus in en kaas dan echte pastabladeren.. zelf vond ik het ook heel weinig smaak hebben..
28 dec 2020 om 14:43 bestelling was goed warm en lekker...bezorging ook netjes en mooi op tijd
12 dec 2020 om 23:02 Prima
20 nov 2020 om 3:30 Niet meer wat het geweest is.
13 nov 2020 om 12:01 Eten was zoals ik mij van vroeger herinnerde smaakvol italiaans. Carbonara was wat droog heb er water aan toegevoegd om het romige terug te krijgen. Zal zeker weer bestellen.
19 okt 2020 om 0:43 Eerder dan verwacht en goed warm Service aan de tot aan de deur goed. Ben alneen vaste klant en wederom NIET teleurgesteld. Ga zo door ,toppie.
10 okt 2020 om 22:17 Super lekkere pizza s snel bezorgd
10 okt 2020 om 19:41 Pasta Carbonara besteld pasta met Tonijn ontvangen na bellen met klacht tot 2 keer verteld dat het gemaakt en nabezorgd zou worden na een uur bellen waar blijft mijn eten afgesnaud met is thuisbezorgd probleem ga daar maar klagen want je krijgt niets