PIZZERIA PICCOLINO

PIZZERIA PICCOLINO Echt Italiaans restaurant, kwaliteit spreekt bij ons!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 476 beoordelingen
26 mei 2020 om 19:42 Ik had pasta salmon, het was echt smakeloos en rood??? Heb er zelf zout in gedaan en peper om het wat meer smaak te geven en Nee ik ben geen makamba
16 mei 2020 om 18:41 Prima eten, vriendelijke bezorger.
3 mei 2020 om 19:42 geen
2 mei 2020 om 13:38 Geen lekker eten, Garnalen voorafje was warm ipv koud, de pizza smaakte als diepvriespiza en er word niet echt goed om gesprongen met de richtlijnen wb het coronavirus. De bezorger gaf het eten aan, de pizza was gesneden erg jammer allemaal nooit meer
14 mrt 2020 om 20:30 Het stokbrood was aangebrand.
10 mrt 2020 om 20:39 Het eten is lekker hoor ik heb er van genoten maar het stok brood was aan gebrand
21 feb 2020 om 20:48 Er zat een vreemd luchtje aan het eten :(
17 feb 2020 om 8:20 Ik kreeg niet de juiste eten ik wilde pesto pollo, in plaats daarvan kreeg ik pollo met tomaten saus. Het was niet te vreten het eten was ook niet gaar, brood was ook aangebrand. Ik ben naar de zaak toe gereden om mijn geld geld terug te halen.
4 feb 2020 om 10:17 Lekkere pasta en een vriendelijke bezorger.
14 jan 2020 om 20:15 Bezorging was super snel en hele lieve man....het eten spaghetti biologische was heel erg waterig de spaghetti carbonara ook wat heel erg jammer is... Vorig jaar daar ook besteld en alles was super geen klachten maar deze x viel het echt tegen...
5 jan 2020 om 10:56 De spaghetti bolognese was weer heerlijk!
22 dec 2019 om 0:22 Ongelofelijk waardeloos, vieze kapsalon patat verbrand geen saus in het eten vieze zure komkommer, nooit meer bestellen hier. WAARDELOOSZ