PIZZERIA PICCOLINO

PIZZERIA PICCOLINO Echt Italiaans restaurant, kwaliteit spreekt bij ons!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 534 beoordelingen
10 jul 2021 om 22:13 Very pasta, we really enjoardes-vos it, thank you.
20 mei 2021 om 1:58 2 pasta’s besteld. Nooit bezorgd. Heb er wel voor betaald! Als ik bel word er niet opgenomen. Ik kom persoonlijk me geld halen!
15 mei 2021 om 0:48 Werd na 5 minuten gebeld dat vlees op is, of ik niets anders wou. Nee, mijn geld aub. Wacht nog steeds... wel een mail over beoordeling, dus ben benieuwd wat bedoeling is... graag geld terug
15 apr 2021 om 23:33 Mega lekker gegeten
26 mrt 2021 om 20:44 geen smaak en lang wachten
24 mrt 2021 om 20:20 Kapsalon was lekker.Maar lasange was niet echt lekker.
15 feb 2021 om 13:20 Eten was heerlijk , en op de afgesproken tijd was het bezorgd. Top, voor herhaling vatbaar.
9 feb 2021 om 21:45 Veel later geleverd dan afgesproken. Een meneer die de telefoon aan nam en amper Nederlands sprak. Niet de bestelde pizza ontvangen en ze waren echt niet te eten.
9 feb 2021 om 20:06 Bijna 2 uur moeten wachten, terwijl er 55 min wachttijd stomd. Erg slecht. Eten was ook niet helemaal warm meer! Ik bestel hier NOOIT MEER!
8 feb 2021 om 21:34 3 uur gewacht. Begrijp dat het druk is. Had wel netjes geweest als ze mij even gebeld Hadden. Had ik het geen probleem gevonden. Dan krijg je ook nog eens de verkeerde pizza. Had pizza bolognaise besteld. Krijg een pizza met ham. LAATSTE KEER
8 feb 2021 om 21:14 dacht bel voor de zekerheid om te vragen of ze bezorgen,(restaurant was open)meneer zei “ja we bezorgen”. Daarna 17:30 besteld, 2 uur later niets, toen gebeld en telefoon stond uit,restaurant was opeens gesloten & bestelling was geaccepteerd. Nooit me
8 feb 2021 om 20:59 Bestelling nooit aan gekomen 3uren later