PIZZERIA PICCOLINO

PIZZERIA PICCOLINO Echt Italiaans restaurant, kwaliteit spreekt bij ons!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 469 beoordelingen
21 feb 2020 om 20:48 Er zat een vreemd luchtje aan het eten :(
17 feb 2020 om 8:20 Ik kreeg niet de juiste eten ik wilde pesto pollo, in plaats daarvan kreeg ik pollo met tomaten saus. Het was niet te vreten het eten was ook niet gaar, brood was ook aangebrand. Ik ben naar de zaak toe gereden om mijn geld geld terug te halen.
4 feb 2020 om 10:17 Lekkere pasta en een vriendelijke bezorger.
14 jan 2020 om 20:15 Bezorging was super snel en hele lieve man....het eten spaghetti biologische was heel erg waterig de spaghetti carbonara ook wat heel erg jammer is... Vorig jaar daar ook besteld en alles was super geen klachten maar deze x viel het echt tegen...
5 jan 2020 om 10:56 De spaghetti bolognese was weer heerlijk!
22 dec 2019 om 0:22 Ongelofelijk waardeloos, vieze kapsalon patat verbrand geen saus in het eten vieze zure komkommer, nooit meer bestellen hier. WAARDELOOSZ
10 dec 2019 om 11:43 Totaal NIET de kwaliteit wat ik gewend ben van Piccolino.
26 mei 2019 om 21:39 Super service en heerlijke pizza
17 mei 2019 om 12:41 De pizza was verrassend lekker Voor herhaling vatbaar.
15 mei 2019 om 10:21 Vegetarische pasta: nauwelijks verse groenten en de pasta was zo gaar dat het bijna opnieuw deeg was geworden. Pasta carbonara weinig smaak. Pizzabodem taai, stokbrood verbrand.
5 mei 2019 om 22:01 pizza's waren goed warm. maar de calzone smaakte naar bordkarton, en weinig vulling!
4 mei 2019 om 21:25 Bezorging was prima op tijd maar eten was een beetje saai. Pizza calzone was vrij zout en vulling was een grote prut van smaken geworden in plaats van dat je de onderlinge ingrediƫnten nog proefte. Pasta was iets te weinig.